Vragen

  • Er zijn verschillende thema’s mogelijk zoals portretten, zwangerschapssessie, bedrijfsfotografie, koppels, familiefoto’s, kindjes, huwelijken,…
  • Er zijn twee opties mogelijk per shoot.
    • Pure: 15 à 20 foto’s in kleur (€279)
    • High End: 30 foto’s in kleur en zwart-wit (€ 319)
    • Wil je make-up bij voor je portretsessie? Dit kan voor € 30 een flatterende naturelle make-up look. (Momenteel niet mogelijk met de huidige covid-19 maatregelen).
    • Alle details per shoot kan je hier vinden.

Wil je graag een persoonlijk en waardevol cadeau geven? Geef dan een cadeaubon voor een fotoreportage aan jouw geliefde, vriend, familielid of collega.

Thema’s zijn portret, familie, kindje, zwangerschap, koppel, een duwtje in de rug voor een zaak, …

Prijzen vanaf € 279. Tip: een ideaal cadeau om de kosten te delen met meerdere mensen en toch iets super origineel te geven.

Alle details vind je hier >

Natuurlijk! Veel mensen denken dat de personen die ik fotografeer professionele modellen zijn, maar weet dat 95% van de personen die ik fotografeer dat niet zijn. Mijn stijl kan je omschrijven als: frisse en flatterende portretten met aandacht voor de beste/mooiste versie van jezelf. Ik luister naar welke puntjes je graag in de kijker zet en waar je blij mee bent.

Dat hoeft helemaal niet. Ik geef tips aan mensen die niet veel ervaring hebben en begeleid je tijdens de shoot. Als je veel ervaring hebt dan laat ik je ook gewoon je eigen ding doen.

Je mag me een berichtje via de contactform, via mijn e-mailadres meredithgeldof at gmail.com, mij contacteren via facebook ‘Meredith Thorina Juliana’ of Instagram @meredithorina. Dan geef je door wat je wenst. Je kan eventueel ook voorbeeldfoto’s doorsturen. Samen kijken we voor de beste datum. Ik beantwoord ook al jouw vragen.

Als fotografe werk ik vaak op locatie of in mijn ouderlijke huis in West-Vlaanderen. Daar hebben we een mooie feëerieke tuin en een studio ter beschikking. Ik woon ook in Laken in een herenhuis (ideaal voor foto’s) en heb er ook een studio. Wil je dat ik naar jou thuis kom of een andere locatie die je voor ogen hebt? Dan kom ik graag ook naar daar. Shoots zijn excl. eventuele vervoerskosten, behalve voor huwelijken.

Door de huidige covid-19 maatregelen kan ik dit momenteel niet aanbieden. Voor een portret of fashion shoot is make-up een toffe extra. Ik heb ook een opleiding als visagist gevolgd en kan jou naturel opmaken (€30). Wil je het graag extravaganter en/of bodypaint? Ik ken verschillende all around make-up artiesten die je kunnen helpen. 

De eerste 10 dagen na de shoot krijg je al enkele foto’s. Bij een portretshoot heb je alle foto’s binnen de 2 maand ontvangen. Voor een huwelijksshoot of langere reportage (+4u) heb je alles binnen de 4 maanden.

Voor portretten kan je kleding kiezen waar je je goed in voelt. Voor familiefoto’s kan je de outfits wat op elkaar af te stemmen. Dat kan zowel casual als deftig, gewoon hoe je zelf bent.

Boek je de high end optie? Dan kan je 2 outfits meebrengen, zodat je meer variatie in de foto’s hebt.

Ik bewerk vooral kleuren, contrast en licht. Deze bewerking zit in de prijs inbegrepen. Voor bijkomende bewerkingen zoals tanden, verregaande fotomanipulatie zoals storende elementen wegwerken, personen wisselen/wegwerken voor familiefoto’s, … wordt een extra retouching prijs gevraagd van € 50 per uur exclusief btw.

Retouching services

Ben je zelf fotograaf en wil je je niet bezighouden met het bewerken van foto’s? Of heb je verschillende foto’s die je wilt upgraden? Dan kan ik dit met voor jou doen. Ik kan je helpen met basisbewerking of high end retouching en verregaande fotomanipulatie (elementen wegwerken, toevoegen, wisselen, …) voor € 50 per uur. De programma’s waarmee ik werk zijn de nieuwste versies van Photoshop en Lightroom.

ben je nog op zoek naar een waardevol en persoonlijk cadeau?

Geef een persoonlijk portret als geschenk. Alle soorten shoots kan je geven als cadeaubon die ik opstuur per post (1 jaar geldig).

Scroll naar boven