Hey, ik ben meredith

Mijn verhaal

Mijn naam is Meredith Thorina Geldof, 29 jaar en gepassioneerd door fotografie. Al van jongs af hou ik mij bezig met beeld.

Dit begon eerst met tekenen en schilderen. Daarna nam fotografie een heel belangrijke plaats in. Intussen fotografeer ik al meer dan 10 jaar en vind ik me volledig terug in een pure, warme en zachte stijl. 

Ik ben een gedreven autodidact, die elke dag bijleert door te fotograferen, te lezen en te oefenen, workshops & tutorials te volgen. Iedere shoot is opnieuw een groot en uniek plezier. Ik houd het meest van het fotograferen van mensen in verschillende omgevingen, maar ook van landschappen, straatfotografie en eten.

 

Woonplaats

Momenteel woon ik in Brussel, maar keer graag terug naar mijn geboortestreek; de Westhoek.  Voor shoots reis ik graag rond. Laat mij weten waar je graag jouw fotoshoot wenst en ik kom af!

 

Mijn job

Ik werk momenteel als voltijds freelancer in alles wat met woord en beeld te maken heeft. Als fotograaf, maar ook nog als social media manager voor onder andere Bordeaux Wijnen, Morethanwords.be en Stay Ici: bepalen van de inhoud die online komt op Facebook en Instagram, winstgevende online campagnes (conversie), schrijven van artikels, beheren van de advertenties, enz… Voor mij is deze combinatie van woord, strategie en beeld ideaal.

 

Hobby

Naast fotograferen houd ik van reizen, eten en drinken, muziek, literatuur, tekenen en op wandel gaan in de natuur en de stad. Ik heb ook nog een blog, samen met mijn zus Josefien: Ellesbxl, over de mooiste plekken in Brussel.

 

Persoonlijkheid

Mensen omschrijven mij als een creatief, sociaal en rustgevend persoon. Ik leer graag nieuwe mensen kennen en ben open-minded naar verschillende ideeën toe.

 

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw moment op een creatieve manier vastlegt? Iemand die ervaren is in fotografie? Iemand die je op je gemak stelt en begeleidt? Dan sta ik graag voor jou klaar.

  • Publicaties en klanten: Bordeaux Wijnen, De Morgen, Le Soir, Museum M (Leuven), KU Leuven Cultuurgids, P-Magazine, Michelin Guide, Knack, Krant van West-Vlaanderen, Het Wekelijks Nieuws, Puur Magazine, Radisson Red, The Agent, Dominique Models, Flag Models, Het Belang van Limburg, Visitbrussels, We Love Brussels, Veto, enz..
  • Content creator en fotograaf voor: Nikon Belgium, Pierre Marcolini, Uber BXL, Panos, Bordeaux Wijnen, Bordeaux-Njam, Callebaut, Hard Rock Café, Callebaut voor Ruby Chocolate, Eat! Brussels, Drink! Bordeaux, Brussels Museums, Moleskine, …
  • Portretten van bekende mensen zoals Wouter Deprez, Matteo Simoni, Gwendolyn Rutten, Rudi Vranckx, Mark Eyskens, Koen Geens, Linda De Win, Geena Lisa, Lize Spit, Maggie De Block, Joke Devynck, Aurela Skandaj, Imke Courtois, Sabine Haeghedoren, Marion Bloem, Ann Tuts, Els De Schepper enz (meer te vinden bij album ‘known people’ )
  • Opleiding: Master Internationale Politiek (KU Leuven) en BanaBa Business Management (KHL) en enorm veel tutorials en workshops over fotografie en nabewerking 😉
  • (Solo) expo’s 4AD, Lauka Lo,  VZW De Boot, Buren bij Kunstenaars
Scroll to Top