Hey, ik ben meredith

Mijn verhaal

Mijn naam is Meredith Thorina Geldof, 31 jaar en gepassioneerd door fotografie. Al van jongs af hou ik mij bezig met beeld.

Dit begon eerst met tekenen en schilderen. Daarna nam fotografie een heel belangrijke plaats in. Intussen fotografeer ik al meer dan de helft van mijn leven en vind ik me volledig terug in een pure en warme stijl om bij weg te dromen

Ik ben een gedreven autodidact, die elke dag bijleert door te fotograferen, te lezen en te oefenen, workshops & tutorials te volgen. Iedere shoot is opnieuw een groot en uniek plezier. Portretten en het creëren van mooie settings met eten in een fijne vakantiesfeer zijn mijn 2 grote liefdes. 

 

Woonplaats

Momenteel woon ik in Brussel, maar keer graag terug naar mijn geboortestreek; de Westhoek.  Voor shoots reis ik graag België en de wereld rond. Laat mij weten waar je graag jouw fotoshoot wenst en ik kom af!

 

Mijn job

Ik werk momenteel als voltijds freelance in alles wat met woord en beeld te maken heeft.  Voor mij is deze combinatie van woord, strategie en beeld ideaal. Zo richten mijn zus die videografe is en ik ons samen ook op bedrijven met onze website www.ellesvisuelles.com. 

 

Hobby

Naast fotograferen houd ik van reizen, eten en drinken, muziek, literatuur, tekenen en op wandel gaan in de natuur en de stad. Ik heb ook nog een blog, samen met mijn zus Josefien: @Ellesbrussels op Instagram, over de mooiste plekken in Brussel.

 

Persoonlijkheid

Mensen omschrijven mij als een creatief, sociaal en rustgevend persoon. Ik leer graag nieuwe mensen kennen en ben open-minded naar verschillende ideeën toe.

 

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw moment op een creatieve manier vastlegt? Iemand die ervaren is in fotografie? Iemand die je op je gemak stelt en begeleidt? Dan sta ik graag voor jou klaar.

  • Publicaties en klanten: Elle Magazine, Flair, Bordeaux Wijnen, De Morgen, Le Soir, Museum M (Leuven), KU Leuven Cultuurgids, Michelin Guide, Knack, Krant van West-Vlaanderen, Radisson Red, The Agent, Dominique Models, Flag Models, Het Belang van Limburg, Visitbrussels, enz..
  • Content creator en fotograaf voor: Nikon Belgium, Pierre Marcolini, Uber BXL, Panos, Bordeaux Wijnen, Bordeaux wijnen, Hard Rock Café, Callebaut voor Ruby Chocolate, Eat! Brussels, Drink! Bordeaux, Brussels Museums, Moleskine, …
  • Portretten van bekende mensen zoals Wouter Deprez, Matteo Simoni, Gwendolyn Rutten, Rudi Vranckx, Mark Eyskens, Koen Geens, Linda De Win, Geena Lisa, Lize Spit, Maggie De Block, Joke Devynck, Aurela Skandaj, Imke Courtois, Sabine Haeghedoren, Marion Bloem, Ann Tuts, Els De Schepper enz (meer te vinden bij album ‘known people’ )
  • Opleiding: Master Internationale Politiek (KU Leuven) en BanaBa Business Management (KHL) en enorm veel tutorials en workshops over fotografie en nabewerking 😉
  • (Solo) expo’s 4AD, Lauka Lo,  VZW De Boot, Buren bij Kunstenaars
Scroll naar boven