Cadeaubon

ZOEK JE NOG EEN MOOI CADEAU VOOR IEMAND? geef een fotosessie cadeau. 

Ben je op zoek naar een goed en persoonlijk cadeau voor je geliefde, ouders, vriend of collega? Met een bon voor een fotosessie zit je altijd goed.

Tip: geef dit waardevol cadeau voor een speciale gelegenheid zoals Moederdag, een verjaardag, geboorte, pensioen of een andere mijlpaal. 

Contacteer mij via het contactformulier of e-mail om makkelijk en eenvoudig de gewenste cadeaubon(nen) te verkrijgen. 

 

wat voor cadeaubon kan ik geven?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je een portret, familie, baby/kind of zwangerschapshoot geven? Dit kan allemaal. De cadeaubon is aangepast aan het thema dat je kiest.

Wil je een cadeaubon verkrijgen om bijvoorbeeld iemand te helpen met een beginnende zaak, een lingerieshoot, vriendenshoot of een huwelijksreportage te betalen? Ik maak graag een bon op maat voor jou.

Ps: Zijn de mensen aan wie je een cadeaubon zou geven op het eerste zicht niet zo ‘foto-achtig’ omdat ze denken dat dat stijf poseren is? Dat is niet erg, de shoots lopen altijd heel naturel. Ik begeleid hen doorheen de shoot zodat alles vanzelf gaat en ze er goed op staan. De locatie is ofwel in mijn ouderlijk huis regio Westhoek ofwel in de Brusselse rand regio Beersel of Brussel zelf. Ik kan ook bij hen thuis of een locatie die ze kennen gaan zodat ze zich meer thuis voelen. (Indien buiten bovenvermelde regio komen de vervoerskosten er bij.)


Cadeaubon Family Love

Geef een gezin prachtige herinneringen cadeau.
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon BABY

Feliciteer een nieuw leven ! Altijd een geslaagd idee.
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon kindje / communie

Breng een kind in beeld. Ideaal als uniek geschenk voor zowel het kind als de ouders.
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon Pregnancy

Ode aan het (toekomstige) Moederschap!
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon LINGERIE

Het lichaam en de geest op een esthetische manier in beeld.
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon ZAAK / START-UP

Geef iemand een duwtje in de rug om de zaak mooi in beeld te brengen.
Vanaf € 350 excl btw
Op aanvraag

Cadeaubon personal portrait

Ideaal voor een gelegenheid, een mijlpaal of zomaar omdat een mens constant verandert.
20 foto's in kleur - 1u: €279,00
30 foto's in kleur en zwart-wit, 1,5u: €319,00 incl. btw

Cadeaubon natural make-up

Wens je ook natuurlijke flatterende make-up toe te voegen aan de fotoshoot? Dit is mogelijk !
In combinatie met een fotoshoot: € 30 per persoon

Hoe kan ik de bon verkrijgen?

Contacteer mij via het contactformulier of e-mail om makkelijk en eenvoudig de gewenste cadeaubon(nen) te verkrijgen. 

Post of digitaal, het kan beide.

Na ontvangst van de betaling stuur ik de cadeaubon op naar het opgegeven adres. Om de ervaring leuker te maken is dit via de post.

Dit kan jouw adres zijn. Zo kan je er nog jouw wens opzetten. Heb je liever dat ik het rechtstreeks opstuur naar de persoon? Dat kan ook. Laat me weten wat ik er op moet schrijven en dit komt in orde. Wens je de bon ook digitaal? Dat is uiteraard ook mogelijk. Ik houd bij wat je geeft zodat alles gemakkelijk op te volgen is.

Hoe lang blijft de bon geldig?

De bon blijft 1 jaar geldig.

 

Wat krijgt de gelukkige nu exact?

De persoon die de fotoreportage krijgt kan genieten van de fotoreportage en krijgt daarna de foto’s in groot digitaal formaat toegestuurd via Wetransfer.  De hoeveelheid foto’s hangt af van het pakket dat jij kiest (Pure of High End) .  Je kan hieronder jouw cadeaubon kiezen. Succes op een geslaagd cadeau gegarandeerd! 🙂

 

Veelgestelde vragen

Ik werk vaak op locatie of in mijn ouderlijke huis in West-Vlaanderen. Daar hebben we een mooie feëerieke tuin en een studio.Ik woon ook in Laken in een herenhuis dat super is voor rustieke foto’s. Er is ook een thuisstudio. In de buurt zijn nog mooie locaties, zoals prachtige parken of coole architectuur zoals het Atomium. Wil je dat ik naar de persoon thuis kom of een andere locatie die hij/zij voor ogen heeft? Dan kom ik graag ook naar daar. Shoots zijn excl. eventuele vervoerskosten.

Voor een portret of fashion shoot is make-up een toffe extra. Ik heb ook een opleiding als visagist gevolgd en kan de mooiste facetten van een gezicht in de kijker zetten (€30).

De eerste week en half na de shoot krijg de persoon al enkele foto’s. Daarna krijg je hij/zij wekelijks nieuwe foto’s. Bij een portretshoot ontvang je alle foto’s binnen de maand en half.

De bon blijft één jaar geldig. Tijd genoeg dus ! 🙂 Vanaf de persoon mij contacteert kunnen we de shoot inplannen, rekening houdend met onze beide agenda’s.

Voor portretten kan hij/zij kleding kiezen waar hij/zij zich goed in voelt. Voor familiefoto’s kunnen ze de outfits wat op elkaar af te stemmen. Dat kan zowel casual als deftig, gewoon hoe je zelf bent.

Boek je de high end optie? Dan is er tijd genoeg om enkele outfits te fotograferen, zodat er wat meer variatie in de foto’s is.

Ik bewerk vooral kleuren, contrast en licht. Deze bewerking zit in de prijs inbegrepen. Voor bijkomende bewerkingen zoals tanden, fotomanipulatie, … wordt een extra retouching prijs gevraagd van € 50 per uur inclusief btw.

NOG VRAGEN? 🙂

Contacteer mij hier.

Enkele impressies van mensen die een cadeaubon ontvangen hebben:

De foto's zijn in één woord PRACHTIG! Ben er sprakeloos en ontroerd van. Heel mooi naturel, zoals we zijn. Bedankt om ons zo een mooie herinnering te bezorgen!
Lindsay Degreef
We kregen een cadeaubon van mijn zus voor een fotoshoot van ons gezin. Hoewel wij zelf niet zo foto-achtig zijn, kon Meredith ons super goed op ons gemak stellen. We zijn heel blij het resultaat!
Lieke Depoortere
Voor mijn 70e verjaardag, een mijlpaal - kreeg ik een fotosessie van mijn collega's cadeau voor een familiereportage. Het is een prachtige herinnering aan mijn kinderen en kleinkinderen die ik altijd zal blijven koesteren.
Kirsten Vanlerberghe
Scroll naar boven