Veelgestelde Vragen

  Heb je zelf zin in een fotoshoot? Dat is zeker mogelijk!

  1. Er zijn verschillende thema’s mogelijk zoals portretten, bedrijfsfotografie, fashion, koppels, familiefoto’s, kindjes, huwelijken,…
  2. Indien gewenst kunnen we verschillende outfits shooten als je de ‘high end’ optie neemt. Zo krijg je meer variatie in je foto’s.
  3. We kiezen samen een datum & locatie en plannen de shoot in de agenda.
  4. Na de shoot werk ik de beste foto’s af. Daarna stuur ik ze in groot formaat naar je door via een persoonlijke Wetransfer link. Heb je interesse? Contacteer mij :).
  5.  Verschillende soorten fotoshoots vind je hier. 
  6. Cadeaubon: wil je graag een persoonlijk cadeau geven? Geef een shoot als cadeau! De bon wordt opgestuurd naar het opgegeven adres waar je op de achterkant nog jouw wens kan opschrijven. De opties vind je hier. De bon blijft 1 jaar geldig.
  7. Klaar voor portretten die jou of je product op de meest flatterende manier vastleggen? Super welkom! 

Veelgestelde vragen

Ik ben geen model, mag/kan ik ook een shoot bij jou doen?

Natuurlijk! Veel mensen denken dat de personen die ik fotografeer professionele modellen zijn, maar weet dat 95% van de personen die ik fotografeer dat niet zijn! 🙂 Mijn stijl kan je omschrijven als: frisse en flatterende portretten met aandacht voor de beste/mooiste versie van jezelf. Ik luister naar welke puntjes je graag in de kijker zet en waar je blij mee bent.

Moet ik ervaring hebben?

Dat hoeft helemaal niet. Ik geef tips aan mensen die niet veel ervaring hebben en begeleid je tijdens de shoot. Als je veel ervaring hebt laat ik je indien gewenst ook gewoon poseren zodat je je eigen ding kan doen.

Hoe boek ik een shoot?

Je mag me een berichtje via de contactform, via mijn e-mailadres meredithgeldof at gmail.com of mij contacteren via facebook ‘Meredith Thorina Juliana’. Dan geef je door wat je wenst en regelen we een datum. Ik beantwoord ook al jouw vragen.

Waar maken we de foto’s?

Als fotografe werk ik vaak op locatie of in mijn ouderlijke huis in West-Vlaanderen. Daar hebben we een mooie feëerieke tuin en een studio ter beschikking. Ik woon ook in Laken in een herenhuis (ideaal voor foto’s) en heb er ook een studio. Wil je dat ik naar jou thuis kom of een andere locatie die je voor ogen hebt? Dan kom ik graag ook naar daar. Shoots zijn excl. eventuele vervoerskosten, behalve voor huwelijken.

Wat met make-up?

Voor een portret of fashion shoot is make-up eens een toffe extra. Ik heb ook een opleiding als visagist gevolgd en kan jou naturel opmaken (€30). Wil je het graag extravaganter en/of bodypaint? Ik ken verschillende all around make-up artiesten die je kunnen helpen.

PS; wil je eens een totale make-over? Ik heb 20 verschillende pruiken die je ook kan gebruiken tijdens de shoot. 😉

Hoe lang duurt het voor ik de foto’s ontvang?

De eerste week en half na de shoot krijg je al enkele foto’s. Daarna krijg je 2 wekelijks nieuwe foto’s. Bij een portretshoot ontvang je alle foto’s binnen de maand en half. Voor een huwelijksshoot of langere reportage (+3u) heb je alles binnen 3 maanden.

Welke outfit?

Voor portretten kan je kleding kiezen waar je je goed in voelt. Voor familiefoto’s kan je de outfits wat op elkaar af te stemmen. Dat kan zowel casual als deftig, gewoon hoe je zelf bent.

Wat bewerk je aan je foto’s?

Ik bewerk vooral kleuren, contrast en binnenvallend licht. Deze bewerking zit in de prijs inbegrepen. Voor bijkomende bewerkingen zoals tanden, fotomanipulatie, … wordt een extra retouching prijs gevraagd van € 50 per uur inclusief btw.

nog vragen? 🙂

Contacteer mij hier.

Retouching services

Ben je zelf fotograaf en wil je je niet bezighouden met het bewerken van foto’s? Of heb je verschillende foto’s die je wilt upgraden? Dan kan ik dit met voor jou doen. Ik kan je helpen met basisbewerking of high end retouching voor € 50 per uur. De programma’s waarmee ik werk zijn de nieuwste versies van Photoshop en Lightroom.