Veelgestelde Vragen

  Heb je zelf zin in een fotoshoot? Dat is zeker mogelijk!

  1. Er zijn verschillende thema’s mogelijk zoals portretten, bedrijfsfotografie, fashion, koppels, familiefoto’s, kindjes, huwelijken,... Dat is allemaal mogelijk in de bohemian chic stijl die je terugvindt in mijn portfolio.
  2. Indien gewenst kunnen we verschillende outfits shooten. Zo krijg je meer variatie in je foto’s.
  3. We kiezen samen een datum & locatie en plannen de shoot in de agenda. Wil je graag make-up en haarstyling? Dat kan ook. Prijzen van deze mensen zijn onafhankelijk van de mijne.
  4. Na de shoot werk ik de beste foto’s met veel zorg en plezier af. Daarna stuur ik ze in groot formaat naar je door via een persoonlijke Wetransfer link. Heb je interesse? Contacteer mij :).
  5.  Verschillende soorten fotoshoots vind je hier. 
  6. Cadeaubon: wil je graag een persoonlijk cadeau geven? Geef een shoot als cadeau! De bon wordt opgestuurd naar het opgegeven adres waar je op de achterkant nog jouw wens kan opschrijven. De opties vind je hier. De bon blijft 1 jaar geldig.

Veelgestelde vragen

Ik ben geen model, mag/kan ik ook een shoot bij jou doen?

Natuurlijk! Veel mensen denken dat de personen die ik fotografeer professionele modellen zijn, maar weet dat 95% van de personen die ik fotografeer dat niet zijn. Voor mij is het belangrijk om je goed, fris en flatterend te portretteren met aandacht voor de beste/mooiste versie van jezelf.

Moet ik ervaring hebben?

Dat hoeft helemaal niet. Ik geef tips aan mensen die niet veel ervaring hebben en begeleid je tijdens de shoot. Als je veel ervaring hebt laat ik je indien gewenst ook gewoon poseren zodat je je eigen ding kan doen.

Hoe boek ik een shoot?

Je mag me een berichtje via de contactform, via mijn e-mailadres meredithgeldof at gmail.com of mij contacteren via facebook ‘Meredith Thorina Juliana’. Dan geef je door wat je wenst en regelen we een datum. Ik beantwoord ook al jouw vragen.

Waar maken we de foto’s?

Als fotografe werk ik veelal op locatie of in mijn ouderlijke huis. Daar hebben we een mooie feëerieke tuin ter beschikking. Ik heb ook een studio in de Westhoek, ideaal voor portretten van 1 persoon, koppel of je kindje. Ik woon ook in Laken in een herenhuis en heb er ook een studio. Daar kunnen we ook altijd foto’s maken. Wil je dat ik naar jou thuis kom of een andere locatie die je voor ogen hebt? Dan kom ik graag ook naar daar. Shoots zijn excl. eventuele vervoerskosten.

Wat met make-up?

Voor een portret of fashion shoot is make-up aangenaam. Ik heb ook een opleiding als visagist gevolgd en kan jou ook een mooie naturelle make-up geven. Wil je het graag iets extravaganter en/of bodypaint? Ik ken verschillende all around make-up artiesten die je kunnen helpen.

PS; wil je eens een totale make-over? Ik heb 20 verschillende pruiken die je ook kan gebruiken tijdens de shoot. 😉

Hoe lang duurt het voor ik de foto’s ontvang?

De eerste week en half na de shoot krijg je al enkele foto’s. Daarna krijg je 2 wekelijks nieuwe foto’s. Je hebt voor een portretshoot alle foto’s binnen de maand en half. Voor een huwelijksshoot of langere reportage heb je alles binnen 3 maanden. De shoots krijg je in kleur. Professioneel zwart-wit kan voor een meerprijs van € 35 incl btw per 20 foto’s.

Hoeveel outfits shooten we?

Voor een fashion shoot kunnen we 2 à 3 outfits shooten. Voor familiefoto’s raad ik aan om de outfits om elkaar af te stemmen, in kledij waar je je goed in voelt! Dat kan zowel casual als deftig, gewoon hoe je zelf bent. 🙂

Wat bewerk je aan je foto’s?

Ik bewerk vooral kleuren, contrast en binnenvallend licht. Deze bewerking zit in de prijs inbegrepen. Voor bijkomende bewerkingen zoals tanden, slanker/breder maken, huidbewerking, fotomanipulatie, … wordt een extra retouching prijs gevraagd van € 50 per uur inclusief btw.

Retouching services

Ben je zelf fotograaf en wil je je niet bezighouden met het bewerken van foto’s? Of heb je verschillende foto’s die je wilt pimpen? Dan kan ik dit met voor jou doen. Ik kan je helpen met basisbewerking of high end retouching voor € 50 per uur. De programma’s waarmee ik werk zijn de nieuwste versies van Photoshop en Lightroom.