Veelgestelde vragen

1. wil jij ook mooie portretten of bedrijfsfoto’s ? Dat is mogelijk.

 • Er zijn verschillende thema’s mogelijk zoals portretten, zwangerschapssessie, bedrijfsfotografie, koppels, familiefoto’s, kindjes, huwelijken,…
 • Er zijn twee opties mogelijk per shoot.
  • Pure: 15 à 20 foto’s in kleur
  • High End: 30 foto’s in kleur en zwart-wit
  • Wil je make-up bij voor je portretsessie? Dit kan voor € 30. (Ik ben ook professioneel visagist).
  • Alle details per shoot kan je hier vinden.
 • We kiezen samen een datum & locatie en plannen de shoot in de agenda.
 • Na het ontvangen van een voorschot (30%) is de datum gereserveerd voor jou.
 • Na de shoot werk ik de beste foto’s af. Daarna stuur ik ze in groot digitaal formaat naar je door via een persoonlijke Wetransfer link. De link blijft 1 maand geldig.
 • Klaar voor portretten die jou of je product op de meest flatterende manier vastleggen? Meer dan welkom. 🙂
 • Boek jouw fotoreportage.

2.  WIL JE EEN CADEAUBON GEVEN?

Wil je graag een persoonlijk en waardevol cadeau geven? Geef dan een cadeaubon voor een fotoreportage aan jouw geliefde, vriend, familielid of collega.

Thema’s zijn portret, familie, kindje, zwangerschap, koppel, zaak, …

Prijzen vanaf € 219. Tip: een ideaal cadeau om de kosten te delen met meerdere mensen en toch iets super origineel te geven.

Alle details vind je hieronder.

Info cadeaubon 

Dit zijn de mogelijke cadeaubonnen.

3. Veelgestelde vragen

Ik ben geen model, mag/kan ik ook een shoot bij jou doen?

Natuurlijk! Veel mensen denken dat de personen die ik fotografeer professionele modellen zijn, maar weet dat 95% van de personen die ik fotografeer dat niet zijn. 🙂 Mijn stijl kan je omschrijven als: frisse en flatterende portretten met aandacht voor de beste/mooiste versie van jezelf. Ik luister naar welke puntjes je graag in de kijker zet en waar je blij mee bent.

Moet ik ervaring hebben?

Dat hoeft helemaal niet. Ik geef tips aan mensen die niet veel ervaring hebben en begeleid je tijdens de shoot. Als je veel ervaring hebt dan laat ik je ook gewoon je eigen ding doen.

Hoe boek ik een shoot?

Je mag me een berichtje via de contactform, via mijn e-mailadres meredithgeldof at gmail.com, mij contacteren via facebook ‘Meredith Thorina Juliana’ of Instagram @meredithorina. Dan geef je door wat je wenst en regelen we een datum. Ik beantwoord ook al jouw vragen.

Waar maken we de foto’s?

Als fotografe werk ik vaak op locatie of in mijn ouderlijke huis in West-Vlaanderen. Daar hebben we een mooie feëerieke tuin en een studio ter beschikking. Ik woon ook in Laken in een herenhuis (ideaal voor foto’s) en heb er ook een studio. Wil je dat ik naar jou thuis kom of een andere locatie die je voor ogen hebt? Dan kom ik graag ook naar daar. Shoots zijn excl. eventuele vervoerskosten, behalve voor huwelijken.

is make-up mogelijk?

Voor een portret of fashion shoot is make-up een toffe extra. Ik heb ook een opleiding als visagist gevolgd en kan jou naturel opmaken (€30). Wil je het graag extravaganter en/of bodypaint? Ik ken verschillende all around make-up artiesten die je kunnen helpen.

PS; wil je eens een totale make-over? Ik heb 20 verschillende pruiken die je ook kan gebruiken tijdens de shoot. 😉

Hoe lang duurt het voor ik de foto’s ontvang?

De eerste week en half na de shoot krijg je al enkele foto’s. Daarna krijg je 2 wekelijks nieuwe foto’s. Bij een portretshoot ontvang je alle foto’s binnen de maand en half. Voor een huwelijksshoot of langere reportage (+3u) heb je alles binnen 3 maanden.

Welke outfit?

Voor portretten kan je kleding kiezen waar je je goed in voelt. Voor familiefoto’s kan je de outfits wat op elkaar af te stemmen. Dat kan zowel casual als deftig, gewoon hoe je zelf bent.

Boek je de high end optie? Dan kan je verschillende outfits meebrengen, zodat je meer variatie in de foto’s hebt.

Wat bewerk je aan je foto’s?

Ik bewerk vooral kleuren, contrast en licht. Deze bewerking zit in de prijs inbegrepen. Voor bijkomende bewerkingen zoals tanden, fotomanipulatie, … wordt een extra retouching prijs gevraagd van € 50 per uur inclusief btw.

nog vragen? 🙂

Contacteer mij hier.

Retouching services

Ben je zelf fotograaf en wil je je niet bezighouden met het bewerken van foto’s? Of heb je verschillende foto’s die je wilt upgraden? Dan kan ik dit met voor jou doen. Ik kan je helpen met basisbewerking of high end retouching voor € 50 per uur. De programma’s waarmee ik werk zijn de nieuwste versies van Photoshop en Lightroom.